Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщин на ЗНО зареєструвалося понад 70% учасників

Щасти на ЗНО!

belovodsk-rada.gov.ua

На Рівненщин на ЗНО зареєструвалося понад 70% учасників

21 травня в Україні стартувало зовнішнє незалежне оцінювання знань вискників загальносвітніх навчальних закладів

На Рівненщині, на тестування з математики з’явилося 4 464 зареєстрованих учасників. Явка становила 98 відсотків. В одного випускника знайшли мобільний телефон. І він був змушений покинути пункт тестування.  Всього в області їх працює 18. До речі, учасники, які порушують правила проведення ЗНО, мають право скласти тест лише наступного року.

- Цьогоріч учасниками ЗНО на Рівненщині є 7586 осіб: 60% – 11-класники, 14% – учні ПТУ, 22– учні ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації і 4% – випускники минулих років. Потребу в сурдоперекладі і в тестах з шрифтом Брайля учасники цьогоріч не вказували. Але 16-ти особам з особливими освітніми потребами буде створено відповідні умови, – говорить директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Цьогоріч учасниками ЗНО на Рівненщині є 7586 осіб: 60% – 11-класники, 14% – учні ПТУ, 22– учні ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації і 4% – випускники минулих років.

Варто також зазначити, що  основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання стартувала 21 травня тестуванням з математики. І завершиться ЗНО 13 червня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов – 27 травня, з англійської мови – 28 травня, з фізики – 30 травня, з історії України – 4 червня, з біології – 6 червня, з географії – 11 червня.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року в 3 етапи: з математики, української мови і літератури та фізики – до 14 червня, з іноземних мов і біології – до 20 червня, з історії України, географії, хімії – до 25 червня цього року.

Валентин СТАВСЬКИЙ

Telegram Channel