Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині закрили ще одну нелегальну заправку

Вилучено 6 300 літрів дизельного пального орієнтовною вартістю близько 200 тисяч гривень.

ГУ ДФС у Волинській області.

На Волині закрили ще одну нелегальну заправку

Вона працювала у Голобах

Оперативні співробітники податкової міліції Волині в рамках операції «Акциз-2019» викрили та припинили діяльність нелегальної автозаправної станції. Дизпаливо сумнівного походження реалізовували в смт. Голоби, інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

З метою ухилення від сплати обов’язкових платежів до бюджету вказана АЗС діяла без відповідних дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів.

Відтак, правоохоронцями виявлено та вилучено 6 300 літрів дизельного пального орієнтовною вартістю близько 200 тисяч гривень.

Відтак, правоохоронцями виявлено та вилучено 6 300 літрів дизельного пального орієнтовною вартістю близько 200 тисяч гривень. Крім того, описано та вилучено автозаправний комплекс.

Стосовно правопорушника буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

ГУ ДФС у Волинській області вкотре звертається до усіх громадян з проханням негайно повідомляти про будь-які виявлені факти, що вказують на незаконну реалізацію паливно-мастильних матеріалів на номерами: (0332) 777-102.

За матеріалами оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області.

Джерело: За матеріалами оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області.
Telegram Channel