Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Зимнівській ОТГ проведуть незвичний конкурс краси

Волинь-нова

У Зимнівській ОТГ проведуть незвичний конкурс краси

17-го червня у Будинку культури с. Зимне Володимир-Волинського району проходитиме один з наймаштабніших культурних заходів на території Зимнівської об’єднаної громади

Центр культури та дозвілля Зимнівської сільської ради спільно з NGO «Creative studio» готують новий проект – конкурсно-розважальну програму «Паняночку Зимнівської ОТГ».

«Це незвичайний конкурс «міні-міс», який проводять чи не в кожному населеному пункті. Наш конкурс проходитиме в етно-стилі, де маленькі українки покажуть свою красу та таланти, де звучатиме мелодійна українська пісня, показаний український танець…і звичайно наряди – вишиваночки та вечірні сукні з елементами вишивки», – наголосили організатори.

Наш конкурс проходитиме в етно-стилі, де маленькі українки покажуть свою красу та таланти, де звучатиме мелодійна українська пісня, показаний український танець…і звичайно наряди – вишиваночки та вечірні сукні з елементами вишивки», – наголосили організатори.

Учасниці проходитимуть 3 етапи конкурсу: 
І – «Представлення» – знайомство глядачів та журі з учасницями; хореографічна постановка та представлення кожної з учасниць окремо;
ІІ – «Конкурс талантів” – творчий етап; показ талантів наших паняночок, де кожна покаже те, чим пишається її родина;
ІІІ – «Дефіле у вечірніх сукнях» – показ красивих нарядів з елементами вишивки.

Кожна із учасниць отримує титул «Паняночки», масу подарунків від спонсорів (яких відкриємо вам пізніше), а лише одна стане переможницею конкурсу і отримає звання «Паняночка Зимнівської ОТГ» та виграє головний приз – ювелірний виріб від головного спонсора нашого проекту.

 

 

Джерело: БУГ.
Telegram Channel