Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Завтра у Луцьку відбудеться Всеукраїнська акція «Велодень-2019»

Такий захід проводиться у нашому місті з 2007 року та має на меті популяризацію велосипеда як видe транспорту, що є доволі зручним та екологічним

Масові заходи до «Велодня» проводитимуться на території автомобільної парковки поблизу ТЦ «ПортСіті». На учасників свята чекатимуть різноманітні розваги, показові виступи та конкурси. Однак, головною подією дня стане масовий пробіг представників велосипедного спорту та просто любителів цього виду транспорту, Про це інформували на сайті Луцької міської ради, передає lutsk.eu.

Велопробіг стартує о 10 годині ранку та пройде за таким маршрутом:

«ПортСіті» - проспект Соборності - проспект Молоді - проспект Відродження - вулиця Рівненська - проспект Волі - Театральний майдан - вулиця Винниченка - проспект Василя Мойсея - проспект Перемоги - «ПортСіті». 

Участь у Всеукраїнській акції «Велодень-2019», яка пройде у Луцьку в останню неділю травня, візьме близько тисячі осіб. На місці проведення заходу планується встановлення інформаційних наметів, сцени, звукової апаратури тощо. 

Відтак, вулиці Луцька, які увійшли до «карти маршруту» будуть перекритими на годину - з 10:00 до 11:00. 

У міськраді також повідомили, що участь у Всеукраїнській акції «Велодень-2019», яка пройде у Луцьку в останню неділю травня, візьме близько тисячі осіб. На місці проведення заходу планується встановлення інформаційних наметів, сцени, звукової апаратури тощо. 

Про безпеку учасників велопробігу, які рухатимуться колоною за вищевказаним маршрутом, подбають працівники патрульної поліції. 

Під час святкування акції в учасників є цікава традиція - піднімати над головою велосипед, як зображено на емблемі Велодня. 

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel