Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку вперше проведуть турнір із сучасного мечового бою для дітей

Наші лицарі здобули перемогу вибороли три перших місця на чемпіонаті світу в Шотландії!

facebook.com/grisha.nedopad

У Луцьку вперше проведуть турнір із сучасного мечового бою для дітей

Захід пройде у замку Любарта

Про це повідомив заступник луцького міського голови Григорій Недопад. Він поінформував, що «Айна Бера Луцьк» – команда активних молодих людей, котрі вивели на якісно новий рівень лицарські змагання у Луцьку, а також блискуче виступили на турнірах України та світу, завоювавши призові місця. Приємно бачити настільки цілеспрямовану молодь, яка йде до своєї мети, бачачи ціль і долаючи всі перешкоди. 

Нашим лицарям є чим пишатися, адже потрапили в збірну України і вибороли три перших місця на чемпіонаті світу в Шотландії! На черзі – змагання в Іспанії у 2020 році.

За словами Григорія Недопада, влада і надалі будемо надавати підтримку та сприяння у розвитку лицарського мистецтва, яке підвищує імідж Луцька як туристичного осередку, і дає можливість відкрити наше місто для світу під час міжнародних змагань. «Нашим лицарям є чим пишатися, адже потрапили в збірну України і вибороли три перших місця на чемпіонаті світу в Шотландії! На черзі – змагання в Іспанії у 2020 році», - сказав чиновник.

 

 А найближчим часом, 8 червня, учасники лицарського альянсу готують сюрприз для лучан – перший у Луцьку турнір із сучасного мечового бою для дітей від 6 до 16 років, що відбудеться в Замку Любарта.

Учасників та гостей цього сімейно-спортивного фестивалю чекатимуть безліч захоплюючих атракцій, розваги, видовищні лицарські бої та фаєр-шоу. Приєднуйтесь, щоб отримати незабутні враження, а також підтримати лучан із лицарським запалом на їхньому шляху до перемог.

 

 

Telegram Channel