Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ляшко про вихід Мосійчука з «Радикальної партії»: «Баба з воза – кобилі легше»

«Вы же раньше так дружили…» А тепер побили горщики!

Фото vesti-ukr.com.

Ляшко про вихід Мосійчука з «Радикальної партії»: «Баба з воза – кобилі легше»

«Це було нелегке, добре виважене рішення, яке я був змушений ухвалити…»

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко повідомив про вихід народного депутата Ігоря Мосійчука з його партії. Про це Ляшко розповів в ефірі телеканалу Newsone, інформує «Українська правда».

«Я хочу вас поінформувати, що Ігор (Мосійчук – «Українська правда»), народний депутат України, але в вашій студії сьогодні він не буде представляти «Радикальну партію». Сьогодні вранці у мене була розмова з Ігорем Мосійчуком. Він заявив мені про те, що він подає заяву про вихід із «Радикальної партії». Я вітаю його з цим рішенням, баба з воза – кобилі легше», – сказав Ляшко.

Іго Мосійчук підтвердив цю інформацію у Facebook.

«Це було нелегке, добре виважене рішення, яке я був змушений ухвалити. Серйозні ідеологічні розбіжності тягли за собою конфлікти з окремими членами команди. Я не можу іти всупереч власних переконань, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, попри всі розбіжності, глибоко поважаю», – стверджує нардеп.

Мосійчук заявив, що вдячний Ляшку та решті команди «за роки плідної співпраці».

Мосійчук заявив, що вдячний Ляшку та решті команди «за роки плідної співпраці».

«Не маю, а ні підстав, а ні бажання для будь-якої ворожнечі, чи протистояння. Іду з повагою і вдячністю, та обіцяю, що яка б не склалась ситуація в країні і політиці, ніколи не скажу злого слова на адресу партії і її представників», – запевнив Мосійчук.

Він наголосив, що «ні з ким не прощається і не збирається на відпочинок».

«У будь-якому випадку не полишу громадської і журналістської діяльності, та сподіваюсь, що Бог дасть сил продовжити і політичну діяльність. Наразі визначаюсь, щодо подальших дій. Як тільки ухвалю конкретне рішення – повідомлю громадськість і ЗМІ», – розповів Мосійчук про свої дії.

Нагадаємо, що на позачергових виборах у 2014 році Ігор Мосійчук балотувався до Верховної Ради від «Радикальної партії Олега Ляшка».

Telegram Channel