Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чудотворне джерело зцілює від слiпоти та допомагає відновитись після інcyльту

Вода з джерела допомагає вилікувати oчі, шлyнок, печiнку, реабілітуватися після інсyльтів, нормалізувати обмін речовин та позбутися хвороб ніг.

ФОТО: holovni-novyny.com.ua

Чудотворне джерело зцілює від слiпоти та допомагає відновитись після інcyльту

Знаходиться воно в селі Біла Кіцманського району на Буковині

Вода тече з скелястої частини горба. Сотні паломників поспішають до джерела. Все тому, що вода у ньому непроста, а цілюща, інформують Головні новини.

Оксана Дарвай з Івано-Франківщини вже не вперше їздить у піст до Білої. Жінка не лише начувана про незвичайні властивості, а й випробувала цілющу воду на собі.

А ще біля джерела, наче рукою знімає злість та стреси.

– Вода з джерела допомагає вилікувати oчі, шлyнок, печiнку, реабілітуватися після інсyльтів, нормалізувати обмін речовин та позбутися хвороб ніг. Про це, зокрема, розповідають старожили, — каже жінка.

Коли у селі з’явилося джерельце, ніхто достеменно не пам’ятає. Старожили розповідають, що у радянські часи воно замулилося, майже ніхто до нього не ходив. Та згодом джерело розчистили і освятили. Навколо облаштували доріжки, дерев’яну капличку та альтанку. А на хресті вказано, що тут тече цілюща вода.

Відтоді цілющу воду набирають бідонами додому. Люди готують на ній страви. А ще біля джерела, наче рукою знімає злість та стреси.

– Перед тим, як набрати воду, потрібно три рази помолитися, проказати «Отче наш» і «Богородице». Дехто навіть сорок поклонів б’є, – каже пані Оксана.

Telegram Channel