Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Камінь-Каширщині готуються до сезону заготівлі лісових дарів

Чорниці - найпоширеніші ягоди поліських лісів.

kamadm.gov.ua

На Камінь-Каширщині готуються до сезону заготівлі лісових дарів

Кошти від рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів зараховуються до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування

Учасники апаратної наради, яка відбулася сьогодні, 27 травня 2019 року, під керівництвом голови районної державної адміністрації Валерія Дунайчука, розглянули питання про хід підготовки до сезону заготівлі природних рослинних ресурсів місцевого значення, інформує Камінь-Каширська РДА.

Коротко поінформували щодо зазначеного вище питання начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук та начальник Камінь-Каширської державної податкової інспекції Ратнівського управління Головного управління Державної фіксальної служби у Волинській області Наталія Божко.

Минулоріч найбільше сплачено в місцеві бюджети Видертської, Воєгощанської, Бузаківської, Сошичненської та Личинівської сільських рад. 

– Збір, заготівля, в тому числі закупівля у населення другорядних лісових матеріалів, здійснення побічних лісових користувань тимчасовими лісокористувачами здійснюється в межах обсягів, вказаних у лісових квитках, і на території того постійного лісокористувача, що видав лісові квитки. Кошти від рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів зараховуються до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування. Відтак, місцеві ради безпосередньо зацікавлені у повноті надходжень плати за використання лісових ресурсів місцевого значення і дотримання порядку у здійсненні даного виду діяльності, – зауважив доповідач. ­

До слова, минулоріч найбільше сплачено в місцеві бюджети Видертської, Воєгощанської, Бузаківської, Сошичненської та Личинівської сільських рад.

Також Олександр Лук’янович поінформував, що згідно з відповідним розпорядженням голови райдержадміністрації затверджений новий склад районної постійно діючої комісії, котра здійснює державний контроль за заготівлею другорядних лісових матеріалів.

Telegram Channel