Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
 У Нововолинську шукають сім директорів

Цьогорічний конкурс проводиться із залученням представників міської ради, батьківської громадськості, педагогічного колективу та виконавчого комітету.

novovolynsk-rada.gov.ua

У Нововолинську шукають сім директорів

Розпочався конкурс на заміщення посад директорів семи закладів загальної середньої освіти

Минулого року шляхом конкурсного відбору обрали керівників загальноосвітніх шкіл №4 та №5. Цьогорічний конкурс проводиться із залученням представників міської ради, батьківської громадськості, педагогічного колективу та виконавчого комітету, інформує Нововолинська міська рада.

Сьогодні стартував конкурсний іспит на заміщення посади директора міської гімназії.

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський повідомив, що до конкурсної комісії подала документи Шиян Людмила Володимирівна, яка уже шостий рік обіймає посаду директора цього навчального закладу. Перед тим вона 5 років працювала заступником директора з навчально-методичної роботи. Упродовж багатьох років міська гімназія демонструє високі показники у навчально-виховному процесі.

Конкурсний відбір проходить у два етапи. Перший – письмовий, під час якого перевіряються знання кандидатом законів та нормативно-правових актів, якими він керуватиметься у своїй подальшій роботі, а другий – презентація перспективного плану розвитку навчального закладу на найближчі шість років. Саме на такий період призначатимуть керівників навчальних освітніх закладів.

Варто зазначити, що одна й та сама особа може обіймати цю посаду в одному закладі два терміни поспіль, тобото 12 років. 

Варто зазначити, що одна й та сама особа може обіймати цю посаду в одному закладі два терміни поспіль, тобото 12 років.

Людмила Шиян виклала своє бачення стосовно основних завдань гімназії на визначений період. Людмила Шиян розповіла, що з 2014 року в Нововолинській гімназії впроваджується науково-педагогічний проект «Інтелект України», який спонукає до активної моделі навчання, де учні перебувають у стані пошуку, пізнання, творчості.

Людмила Шиян акцентувала увагу на продовженні вже розпочатих проектів : велопарковки, будівництво стадіона та облаштування ще одного кабінета інформатики. Гімназисти готові до реалізації нових проектів, таких як «Запали свою зорю», «Ми – діти твої,Україно!», «Школа безпеки».

Протягом тижня проведуть на посаду директорів решти шести шкіл міста.

Telegram Channel