Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Колках нарешті з’явиться довгоочікуваний світлофор?

Жителі занепокоєні великою кількістю ДТП на перехресті вулиць Грушевського та Шкільної у смт Колки.

Фото з Фейсбука

У Колках нарешті з’явиться довгоочікуваний світлофор?

За сприяння народного депутата Ірини Констанкевич у смт Колки нарешті з’явиться довгоочікуваний світлофор. Про це стало відомо під час нещодавньої  зустрічі нардепа із Колківською громадою.

На встановлення світлофору з обласного бюджету було виділено 300 тисяч гривень, ще 300 тисяч виділила об’єднана територіальна громада, написала на сторінці у Фейсбуці Ірина Констанкевич.

Не залишився осторонь проблеми і голова Колківської ОТГ Олександр Палінкевич та місцеві депутати, які виділили іншу частину необхідних коштів.

До народного депутата Ірини Констанкевич звернулося більш як півтисячі жителів селища Колки Маневицького району, які занепокоєні великою кількістю дорожньо-транспортних пригод на перехресті вулиць Грушевського та Шкільної, а тому просили встановити там світлофор.

Ірина Констанкевич звернулася до Служби автомобільних доріг у Волинській області, однак там відмовилися допомогти. Аргументували тим, що за 7 років у селищі на цій ділянці дороги відбулось лише три аварії, а встановлення пристроїв примусового зниження швидкості належить до компетенції селищної ради.

Начальник облавтодору наголосив, що у 2017 році для уникнення аварій на перехресті вулиць Грушевського та Шкільна було встановлено два дорожніх знаки. 

На прохання нардепа відгукнулися депутати Волинської обласної ради та виділили частину необхідних  коштів. Не залишився осторонь проблеми і голова Колківської ОТГ Олександр Палінкевич та місцеві депутати, які виділили іншу частину необхідних коштів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel