Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку почали активно ремонтувати школи

У школах переважно міняють вікна на енергоефективні.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку почали активно ремонтувати школи

У кількох школах міняють вікна, а в ЗОШ №25 – реконструюють актовий зал

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко оглянули хід ремонтних робіт у навчальних закладах міста, інформує Луцька міська рада.

Одним із перших посадовці завітали до Луцького ліцею №3. Нещодавно тут замінили 26 старих дерев'яних вікон на нові, енергоефективні. Також ці роботи було проведено у загальноосвітній школі №13, де встановили 36 нових вікон і дошкільному навчальному закладу №17 «Жайворонок».

У ліцеї №3 замінили 26 старих дерев'яних вікон на нові, енергоефективні. Також ці роботи було проведено у загальноосвітній школі №13, де встановили 36 нових вікон і дошкільному навчальному закладу №17 «Жайворонок».

«Завершився навчальний рік, а отже – розпочинаємо активну фазу ремонтних робіт у навчальних закладах. Роботи, які могли виконуватись у навчальний період, фактично, завершуються. У 13-й школі усі вікна повністю замінено на енергозберігаючі, аби дітям та вчителям було тепло, а міський бюджет – економив кошти. Поступово міняємо вікна і у третій школі та інших навчальних закладах міста. Нові енегрозберігаючі вікна – вимога часу», - розповів Ігор Поліщук.

Окрім того, у навчальних закладах міста тривають і інші ремонтні роботи. Повну реконструкцію актової зали проводять у загальноосвітній школі №25. Для того, аби шкільним колективам було зручно виступати, тут збільшили розмір сцени. Зросла також кількість глядацьких місць до 170, для чого уже закупили нові крісла. А для діток із особливими потребами буде встановлено мобільний підйомник, якого у разі необхідності можна демонтувати.

Telegram Channel