Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Юна ковельська дипломатка запросила Володимира Зеленського відвідати Волинь

Засновники Благодійного фонду “Позитивна взаємодія”: Павло, Марійка і Борис Мовчани запрошують главу держави долучитися до добрих справ

Благодійний фонд «Позитивна взаємодія»

Юна ковельська дипломатка запросила Володимира Зеленського відвідати Волинь

Марійка Мовчан запросила Президента на благодійний захід

Почесна Голова Благодійної організації «Позитивна взаємодія» Марія Мовчан написала главі держави відкритого листа. У ньому запросила Володимира Зеленського відвідати Ковель, щоб взяти участь у «благодійній справі» відкритті сучасного спортзалу, який збудували для Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей спільними зусиллями небайдужих громадян.

У листі дівчинка зауважила, що «авторитет та висока підтримка суспільства популяризує благодійні заходи в країні, які стосуються дітей і стане прикладом можливої співпраці між державною владою та небайдужими людьми». У листі Марії Мовчан, зазначається, що «благородні кроки Володимира Зеленського мотивуватимуть інших українців до добрих і корисних справ та допомагатимуть розбудовувати справедливе, мудре і успішне суспільство». Також дівчинка, вже традиційно попросила Володимира Зеленського внести на рахунок Благодійної організації «Позитивна взаємодія» всього лише 1 гривню.

У листі Марії Мовчан, зазначається, що «благородні кроки Володимира Зеленського мотивуватимуть інших українців до добрих і корисних справ та допомагатимуть розбудовувати справедливе, мудре і успішне суспільство». Т

Як відомо, волинянка також листується із іншими відомими людьми, монархами та президентами. Марія Мовчан також просила 1 гривню і в Петра Порошенка, і в Юлії Тимошенко, і в інших кандидатів у Президенти.

До слова, Керівник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини пані Левшун Людмила Валеріївна зробила благодійний внесок на банківські реквізити Благодійної організації «Благодійний фонд «Позитивна взаємодія».

Таким благородним вчинком одним із перших публічних осіб відреагували в Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на заклик юної знаменитості Марійки Мовчан творити добрі діла.

Джерело: Благодійна організація «Позитивна взаємодія»
Telegram Channel