Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Володимир-Волинському на вулиці князя Василька продають сурогатний спирт

У ході наради обговорили багато питань життя міста.

volodymyrrada.gov.ua

У Володимир-Волинському на вулиці князя Василька продають сурогатний спирт

Очільник міста Петро Саганюк закликав силовиків розібратися з торгівцями

У Володимир-Волинському виконкомі відбулася нарада при міському голові за участю керівників структурних підрозділів, керівників комунальних служб та держустанов. Була заслухана звітна інформація присутніх про проведену на минулому тижні роботу, інформує Володимир-Волинська міська рада.

У ході наради обговорили питання приведення до належного санітарного стану території міста і ті, що піднімали громадяни в зверненнях до виконавчих органів міської ради. За її результатами Петро Саганюк доручив здійснити скошування трави на окремих вулицях Володимира-Волинського, заасфальтувати ями і пориви, активізувати проведення капремонтів вулиць, тримати контроль над проведенням ремонтних робіт в освітніх закладах міста.

На засіданні розглянули також теми своєчасної виплати відпускних учителям, облаштування пляжу на річці Луга, зупинки автобусів біля госпрозрахункового ринку, ремонту доріг та інші житлово-комунальні питання.

Під час наради поставили також акцент на роботі з об’єднаними територіальними громадами. Керівник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міськради Вячеслав Петрук поінформував, що 27 травня під час засідання бюджетної комісії Зимнівської ОТГ депутати погодили виділити 220 тисяч гривень за навчання у міських закладах освіти дітей з громади.

“Звертаюся до силовиків: на Князя Василька є підприємці, які розливають сурогат і торгують ним на ринку. Розберіться, хто покриває”, – зауважив міський голова. 

Петро Саганюк закликав посприяти громадянам,  які виявили бажання встановити в своїх квартирах індивідуальне опалення. Також очільник міста підняв проблему продажу сурогатного спирту у Володимирі-Волинському.

“Звертаюся до силовиків: на Князя Василька є підприємці, які розливають сурогат і торгують ним на ринку. Розберіться, хто покриває”, – зауважив він.

Міський голова звернув увагу на те, що бізнес у місті має платити “білі” зарплати, сплачуючи відрахування до відповідних бюджетів та фондів. Він доручив з’ясувати дані щодо офіційних зарплат на підприємствах міста з тим, щоб громадськості було зрозуміло, хто працює прозоро і чесно, а хто декларує “мінімалки”.

Петро Саганюк наголосив, що потрібно перевірити достовірність усіх даних і надалі з’ясувати питання щодо заробітних плат на підприємствах, які платять суми менші від мінімальної заробітної плати, та розібратися, що це за підприємства і як вони нараховують таку зарплату.

Telegram Channel