Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Лицарі  команди «Айна Бера Луцьк» готують сюрприз

«Айна Бера Луцьк» – команда, яка вивела на якісно новий рівень лицарські змагання у Луцьку, блискуче виступила на турнірах України та світу.

Фото: Айна Бера

Лицарі команди «Айна Бера Луцьк» готують сюрприз

8 червня в Замку Любарта відбудеться перший у Луцьку турнір із сучасного мечового бою для дітей від 6 до 16 років

Про це повідомив в Інстаграм Григорій Недопад.

«Айна Бера Луцьк» – команда активних молодих людей, котрі вивели на якісно новий рівень лицарські змагання у Луцьку, а також блискуче виступили на турнірах України та світу, завоювавши призові місця. Приємно бачити настільки цілеспрямовану молодь, яка йде до своєї мети, бачачи ціль і долаючи всі перешкоди.

Нашим лицарям є чим пишатися, адже потрапили в збірну України і вибороли три перших місця на чемпіонаті світу в Шотландії!  

Гордимося вашими здобутками й бажаємо нових перемог! З боку влади і надалі будемо надавати підтримку та сприяння у розвитку лицарського мистецтва, яке підвищує імідж Луцька як туристичного осередку, і дає можливість відкрити наше місто для світу під час міжнародних змагань.

Нашим лицарям є чим пишатися, адже потрапили в збірну України і вибороли три перших місця на чемпіонаті світу в Шотландії! На черзі – змагання в Іспанії у 2020 році.

А найближчим часом, 8 червня, учасники лицарського альянсу готують сюрприз для лучан – перший у Луцьку турнір із сучасного мечового бою для дітей від 6 до 16 років, що відбудеться в Замку Любарта.

Учасників та гостей цього сімейно-спортивного фестивалю чекатимуть безліч захоплюючих атракцій, розваги, видовищні лицарські бої та фаєр-шоу.

Приєднуйтесь, щоб отримати незабутні враження, а також підтримати лучан із лицарським запалом на їхньому шляху до перемог.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel