Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцькі школярі завітали на виставку пожежно-рятувальної служби

На такій екскурсії правила безпеки вивчати, звісно, цікавіше.

vl.dsns.gov.ua

Луцькі школярі завітали на виставку пожежно-рятувальної служби

Наприкінці минулого тижня виставку пожежно-рятувальної служби відвідали з екскурсією другокласники школи № 1 міста Луцька.

Учні оглянули експозицію виставки, довідалися цікаві факти з історії становлення пожежної служби на Волині, пригадали найважливіші правила безпеки, яких повинні дотримуватися кожен, інформує Управління ДСНС у Волинській області. Діти із захопленням спостерігали за діючими діорамами та макетами.

У другій частині екскурсії на школярів чекала зустріч із працівниками групи піротехнічних робіт. Діти довідалися про специфіку цієї небезпечної професії, а також розглянули макети боєприпасів, що дотепер піротехніки знешкоджують на території краю, а також довідалися, як діяти, натрапивши на небезпечну металеву знахідку.

Діти довідалися про специфіку цієї небезпечної професії, а також розглянули макети боєприпасів, що дотепер піротехніки знешкоджують на території краю, а також довідалися, як діяти, натрапивши на небезпечну металеву знахідку. 

Такі пізнавальні екскурсії наприкінці навчального року – нагода нагадати підростаючому поколінн. Важливі вимоги безпеки та запобігти дитячому травматизму під час літніх канікул.

Виставка пожежно-рятувальної служби працюватиме й улітку, тож вихованці пришкільних таборів зможуть відвідати її з екскурсіями.

Telegram Channel