Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Маленьким волинянам розповіли про їхні права

В бібліотеці пройшла інформаційно-правова година «Світ дитинства захищений правом»,

ГТУЮ у Волинській області.

Маленьким волинянам розповіли про їхні права

Фахівці Головного територіального управління юстиції разом з партнерами провели інформаційно-правову годину «Світ дитинства захищений правом»

На думку організаторів заходу, основна мета проведення таких зустрічей — це привернути увагу до проблем дітей.

В обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулася інформаційно-правова година «Світ дитинства захищений правом», яку провели працівники юстиції Волині Микола Герасимик, Леся Романенко, Ольга Голюта, за участі надійних партнерів Управління юстиції в реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» – дирекції книгозбірні, регіонального представника та регіонального координатора Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області Любові Сітовської та Віталія Єлова, представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Смолярчук та Ірини Кушпетюк.

У бібліотеці було відкрито виставку учасників Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я МАЮ ПРАВО!» та Луцької мистецької студії «Соняшник».

На розгляд конкурсної комісії було надіслано понад 125 робіт з усієї області, з яких 6 відібрано на Всеукраїнський конкурс. 

Коментуючи творчі роботи, заступник начальника управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУЮ Микола Герасимик відзначив, що на розгляд конкурсної комісії було надіслано понад 125 робіт з усієї області, з яких 6 відібрано на Всеукраїнський конкурс.

А малюнок учениці 10-Б класу Софії Дроздюк Підгайцівського НВК «ЗОШ I-III cт.-гімназія» Луцького району зайняв друге місце, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції Волині.

Основна мета проведення таких зустрічей — це привернути увагу до проблем дітей.
Основна мета проведення таких зустрічей — це привернути увагу до проблем дітей.

 

Telegram Channel