Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ще одна країна домовилася про безвіз із Україною

Коста-Рика — іспаномовна країна в Центральній Америці, що межує на півночі з Нікарагуа, на півдні з Панамою.

Pixabay

Ще одна країна домовилася про безвіз із Україною

На перших в історії двосторонніх відносин консульських консультаціях нашої держави та Коста-Рики дипломати обговорили укладення угоди між країнами про безвізовий режим

Про це повідомляє департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України на своїй сторінці у Facebook, передає Укрінформ.

Досягнута домовленість щодо укладення відповідної двосторонньої угоди про безвіз.

«Дві дружні країни вперше в історії двосторонніх відносин провели змістовні переговори з консульської проблематики. Делегації проаналізували стан та перспективи співпраці у візово-міграційній сфері, розглянули питання захисту прав та інтересів громадян та юридичних осіб обох держав, обмінялися основними досягненнями консульських служб та обговорили перспективи розширення взаємної консульської присутності», – йдеться у повідомленні.

У департаменті також поінформували, що з метою інституалізації рішення коста-риканської сторони стосовно запровадження безвізового режиму для в'їзду на її територію для громадян України досягнута домовленість щодо укладення відповідної двосторонньої угоди про безвіз.

Telegram Channel