Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Прилуцькому демонтовуватимуть нафтопродуктопровід

Власників ділянок просять написати заяви на компенсацію вартості врожаю.

facebook.com/Прилуцька громада:події, проблеми, рішення

У Прилуцькому демонтовуватимуть нафтопродуктопровід

Власникам земельних ділянок, де він розташований, обіцяють компесувати втрати врожаю

Про це у групі у "Прилуцька громада: події, проблеми, рішення" у мережі "Фейсбук" повідомила депутат Прилуцької сільської ради Катерина Хоровець.

За її словами, найблищим часом проводитимуть демонтаж нафтопродуктопроводу, що проходить по земельних ділянках, в тому числі і по земельних паях.

Труба проходить по частині городу гр. Притули, на сСдовій вулиці через жито біля залізниці, потім початок від паю гр. Точинського (через посіяні огірки) і виходить на вівцеферму. Орінтовний захват землерийних робіт 10–15 м.

Власникам ділянок відшкодовуватимуть втрати врожаю.

"Велике прохання-прийти в сільську раду і написати заяву про наявність посівів на ділянках. Представниками демонтажної бригади і землевпорядником Прилуцької сільської ради було проведено об'їзд території із вказанням орієнтовної площі робіт. Але потрібна інформація про власників земель. Труба проходить по частині городу гр. Притули, на сСдовій вулиці через жито біля залізниці, потім початок від паю гр. Точинського (через посіяні огірки) і виходить на вівцеферму. Орінтовний захват землерийних робіт 10–15 м", – йдеться у дописі.


Отак проходить нафтопродуктопровід.

 

 

Telegram Channel