Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині вогнеборці врятували чоловіка

Причину виникнення пожежі наразі з’ясовують фахівці

ГУ ДСНС України у Рівненській області

На Рівненщині вогнеборці врятували чоловіка

03 червня о 06:04 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі багатоквартирного житлового будинку в Здолбунові на вулиці Шкільна

На місце події негайно було направлено вогнеборців 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Здолбунів, 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Рівне інформує ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Рятувальники встановили, що пожежа виникла в підвалі п’яти поверхового, багатоквартирного житлового будинку. На гасіння було подано вогнегасячі засоби. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Під час ліквідації пожежі із задимленого середовища було виведено на свіже повітря чоловіка та передано працівникам швидкої медичної допомоги. Вже о 06:33 пожежа було локалізовано, а о 06:55 повністю ліквідовано.

Під час ліквідації пожежі із задимленого середовища було виведено на свіже повітря чоловіка та передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. До гасіння пожежі було залучено 3 одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників.

Telegram Channel