Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Прес-секретар Зеленського: «Я теж була «агентом Кремля»

«Я теж була у цій шкурі за Порошенка…»

Фото «Українська правда».

Прес-секретар Зеленського: «Я теж була «агентом Кремля»

Речниця президента України Юлія Мендель (на фото) заявила, що на перші 100 днів роботи президента він дасть велику прес-конференцію

Про це вона сказала під час брифінгу у понеділок, інформує «Українська правда».

Перед цим її запитали про подальшу взаємодію Володимира Зеленського зі ЗМІ, оскільки за президентства Петра Порошенка з журналістами склалися такі відносини, що з одними спілкувалися на зручні теми, а інших називали «агентами Кремля».

«Я теж була «агентом Кремля» за колишньою своєю роботою. Я маю на увазі, що я теж була у цій шкурі, коли мене називали «агентом Кремля», – сказала Мендель.

«Він не хоче світитися на камери, щоб умовно перерізати якусь стрічку на відкриття якогось дитсадка, тому що це не рівень президента».

При цьому вона наголосила, що президент не ховається від медіа, щотижня щось коментує на камери і планує бути максимально відкритим.

«Власне, я є додатковим елементом, оскільки він не може бути присутнім у стількох місцях. І, подумаємо про те, що він не хоче світитися на камери, щоб умовно перерізати якусь стрічку на відкриття якогось дитсадка, тому що це не рівень президента», – заявила речник.

Вона додала, що у Зеленського є велика комунікаційна команда, і пообіцяла, що на перші 100 днів роботи президента він дасть велику прес-конференцію.

Нагадаємо, що Юлія Мендель працювала на кількох телеканалах, зокрема «112 Україна» та «Інтер». Також вона була координатором з питань медіа представництва Світового банку в Україні та співпрацювала з виданням The New York Times.

У 2016 році Мендель була учасницею скандалу щодо корупції у КНУ Шевченка. Зокрема, за її заявою було відкрито провадження щодо 2 професорів  университету за звинуваченням у хабарництві.

Telegram Channel