Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Горохові відбувся третій фестиваль сім’ї

«Сім’я – це Божий задум»

Happy family having fun running outdoors and smiling

Тиждень Подружжя

У Горохові відбувся третій фестиваль сім’ї

Із ініціативи благовісника Горохівського району Віталія Рощини і його однодумців пастора Церкви євангельських християн-баптистів «Світло життя» Аркадія Номіната, пастора Церкви адвентистів сьомого дня Станіслава Ношина у Горохові відбувся вже третій Фестиваль сім’ї. Це дуже відповідально, зголоситися бути автором сценарію і режисером багатолюдного і улюбленого дійства, яким себе відрекомендував цей зліт сімей і родин. Це почесне завдання знову взірцево виконала молоде подружжя Олени і Богдана Онищуків

Під тактовні звуки духових оркестрів Церков ХВЄ, АСД і ЄХБ (керівник Віктор Назарчук) на центральній вулиці міста щиро усміхалися сотні учасників Сімейного ходу. Усім вартувало було почути життєві правила-обереги кожної порядної сім’ї, озвучені на родинному віче. Вступне вітальне слово на ньому виголосив Станіслав Ношин, спільну молитву звершили пастирі Горохівського району, а завершив віче побажаннями миру в Україні і в кожній родині євангеліст Волинської області Церкви ХВЄ Володимир Гусак.

Програма Фестивалю, який відбувся під гаслом «Сім’я – це Божий задум», захоплювала Боголюбивими мотивами, спілкуванням, музикою, іграми аж до 22 години.

За задумом Віталія Рощини, ведучих Олени і Богдана Онищуків, у публічному інтерв’ю про те, як берегти і зміцнювати сім’ю, а отож і державу, з учасниками Фестивалю було відвертим Василь Смалько з Берестечка, який виховує чемними Боголюбами десять дітей. А ось віршували і співали, настільки гарно, що, здавалося, милозвуччям у Горохові заслуховується Святе Небо. Пісні щедро дарували дитячий хор Церкви ХВЄ м.Горохова (керівник Олена Онищук), гурт «Вірність» Церкви ЄХБ с.Скобелка (керівник Руслана Дацюк), горохівчанин Михайло Зубкевич із Церкви АСД м.Горохів.

Програма Фестивалю, який відбувся під гаслом «Сім’я – це Божий задум», захоплювала Боголюбивими мотивами, спілкуванням, музикою, іграми аж до 22 години. Цікавинки очікували всі покоління. Зі слів Віталія Рощини, дасть Бог, і четвертий Фестиваль сім’ї на гостину в Горохів запросить усіх-усіх наступної благовісної весни.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ

Telegram Channel