Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для майбутніх школяриків організували свято

Бажаємо успіхів!

Княгининок Дзвіночок.

Для майбутніх школяриків організували свято

Княгининівський дитсадок «Дзвіночок» влаштував випускний

Про це повідомляється у «Фейсбуці» закладу:

«Дзвіночок» проводжав до школи своїх маленьких випускників...»

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному підрозділі Княгининівського НВК . 29 травня будинок культури с.Княгининок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі,рідні – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 31. Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м'ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.

Випускники, які парами незвичайно вибігали до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у ретро та бальних сук­нях, хлопці, як справжні стиляги , - у капелюхах .Цього дня ними пишалися всі:і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

 А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.

...З вітальним словом до маленьких випускників звернулася провідний спеціаліст гуманітарного відділу Редкоус І.Є.вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.Заступник директора з навчально-виховної роботи Сусоловська Ю.А.вручила кожному випускнику медалі про закінчення дитсадка, та невеличкі подарунки – набори зі шкільним приладдям. Завітала з привітанням і директор НВК Хом'як Л.К.,яка вже 1 вересня радо зуст­ріне дітей біля шкільного порога.

 

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах. Ці сльози були на очах у Мазурок Т.С. та Левчук О.М.,Омельчук Т.А.бо саме їх малята вирушали у великий світ.Родзинкою свята стало вітання від батьків.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!»

Telegram Channel