Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як діти проводять перші дні літа

Найкраща пора року.

Боратинська сільська рада.

Як діти проводять перші дні літа

Педагоги Боратинської громади підготували їм насичене та цікаве дозвілля

Про це розповідає сайт громади.

В День захисту дітей учні Мстишинської школи провели майстер-клас малюнка на асфальті, бажали кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства.

У ЗОШ I-ІІ ступеня села Промінь відбулися культурно-розважальні заходи до Дня захисту дітей. Учасники малювали малюнки, всіляко розважалися і, навіть, взяли участь у флеш-мобі. 5 червня, у Всесвітній день охорони довкілля, бібліотекар села Промінь провела в пришкільному таборі Альбатрос літературно-екологічну вікторину «Природа і книга». Діти відповідали на питання про флору і фауну України, про світ, що нас оточує і про літературу.

У перший день мовного табору у школі села Боратин діти малювали тематичні малюнки на асфальті, обговорювали права дітей. Старшокласники переглядали фільм «Скажи привіт всім дітям планети». Мовний майданчик «Rainbow» став чудовим осередком, сповнений позитивом та цікавими розмовами про хобі.

 Мовний майданчик «Rainbow» став чудовим осередком, сповнений позитивом та цікавими розмовами про хобі.

у Баївській школі для дітей організували конкурс малюнків на асфальті, танцювальний флешмоб «Щасливі діти», фестиваль «Школа має талант», майстер-клас з виготовлення трав’яної ляльки-мотанки і виготовлення виробів з глини.

У Рованцях відкрили англомовний табір «Тourists». Вивчали девіз, речівку, пісню, в ігровій формі дити більше дізнавалися один про одного, а до святкування Міжнародного Дня захисту дітей малювали малюнки на асфальті.

Telegram Channel