Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку - 450 рекламних щитів

Створена робоча група, яка обстежить усі 450 рекламних щитів.

Луцька міська рада.

У Луцьку - 450 рекламних щитів

Місцева влада планує демонтувати ті, які втратили привабливий зовнішній вигляд

Сьогодні заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук і начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай оглянули стан зовнішньої реклами у нашому місті в рамках розробки нової концепції її розміщення.

Велика частина зовнішньої реклами нашого міста зараз не має належного вигляду.

«Велика частина зовнішньої реклами нашого міста зараз не має належного вигляду. Це і іржаві опори, і погано закріплена основа металевого щитка. Усе це значно псує естетичний образ міста.

Тому спеціальним розпорядженням була створена робоча група, яка обстежить усі 450 рекламних щитів, усі сітілайти. Відповідно, підприємцям - власникам буде надіслано приписи на усунення цих недоліків. Якщо недоліки не буде усунено згідно до терміну – щит буде демонтовано. Місто має бути естетично привабливим, а реклама відіграє у цьому значну роль», - розповів Ігор Поліщук.

Увагу міської влади привернули також рекламні об’єкти, встановлені на приватній території об’єктів підприємництва. «Це недбалість ведення підприємницької діяльності. Звичайно, ми будемо реагувати на такі речі. Дозволи на розміщення реклами не будуть продовжені, якщо підприємці не зреагують на стан рекламних конструкцій на території міста», - зазначила Наталія Рибай.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel