Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рожищенському районі одні з найкращих показників в області щодо відправки призовників на військову службу

Олександр Мяло поінформував про проведення призову на строкову військову службу на території району.

rozhadm.gov.ua

У Рожищенському районі одні з найкращих показників в області щодо відправки призовників на військову службу

За кількістю контрактників район тримає позицію на рівні середніх показників

Голова райдержадміністрації Інна Гайворонська провела апаратну нараду, в якій взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в районі, інформує Рожищенська РДА.

Про стан мобілізаційної підготовки району і завдання щодо її поліпшення доповіла Ольга Дацюк – головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації. Під час доповіді також йшлося про військовий облік як основну складову залучення громадян до військової служби за контрактом та строкової військової служби.

Аналізуючи динаміку щодо відбору та проходження військової служби за контрактом протягом минулого та поточного року необхідно зауважити, що показники коливались, але завдяки спільній роботі райдержадміністрації, районного військомату та органів місцевого самоврядування район тримав позицію на рівні середніх обласних показників - від 50 до 100% до плану.

Планове завдання по відправці молодого поповнення у війська для Рожищенського районного військового комісаріату під час весняного призову складало 27 чоловік (додаткове завдання 9 чоловік). До військових частин відправлено 36 чоловік. 

Про проведення призову громадян України на строкову військову службу на території району проінформував т.в.о. військового комісара Рожищенського районного військового комісаріату, майор Олександр Мяло. Посадовець надав загальні відомості про проведення призову та проаналізував роботу районної призовної комісії.

У Рожищенському районі одні з найкращих показників в області щодо відправки призовників на військову службу. Так, планове завдання по відправці молодого поповнення у війська для Рожищенського районного військового комісаріату під час весняного призову складало 27 чоловік (додаткове завдання 9 чоловік). До військових частин відправлено 36 чоловік. 

В окремих населених пунктах району до військового комісаріату не з’явилось близько 50% призовників, які підлягали виклику на призовні комісії. «Найкраще у цьому плані спрацювали Береська та Літогощанська сільські ради. А ось Луківська і Навізька сільські ради найгірше виконали завдання з оповіщення та забезпечення доставки призовників», - зазначив Олександр Валерійович.

Telegram Channel