Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Мама американського волонтера завітала на Волинь

Пані Ен вражена українською гостинністю

ДНЗ «Нововолинський ЦПТУ»

Мама американського волонтера завітала на Волинь

Як уже повідомляла наша газета, у жовтні минулого року у державний навчальний заклад «Нововолинський центр професійно – технічної освіти» прибув волонтер американського Корпусу Миру Макс Гомес

23- річний юнак, який раніше працював у США, Швеції, вперше приїхав в Україну, тому йому знадобився деякий час на те, аби ознайомитися з нашою країною, містом Нововолинськом, колишнім ВПУ. Адаптація пройшла швидко й успішно, американець подружився з викладачами та учнями. Йому цікаво спостерігати, як відбувається процес навчання, утверджується учнівське самоврядування, в чому він і допомагає профтехосвітянській спільноті. А днями сина відвідала мама пані Ен.

Мовила, що буде старатися неодмінно потрапити ще в Україну.

Спочатку вона ознайомилася із столицею, куди прилетіла з далекої Каліфорнії, потім відвідала Львів. Американка детально оглянула центр профтехосвіти, де волонтерить Макс, все побачене їй дуже сподобалося. Пані Ен була зворушена теплим прийомом викладачів на чолі з директором Валентино Приступою, відкритістю і щирістю українців. Мовила, що буде старатися неодмінно потрапити ще в Україну.

 

 Алла ЛІСОВА

Telegram Channel