Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Амбітні плани залізничників

Інфраструктура розвивається.

AgroNews.

Амбітні плани залізничників

АТ «Укрзалізниця» за результатами проведених переговорів в м. Мюнхен (Німеччина) з міжнародними партнерами, планує організувати кілька нових міжнародних контейнерних поїзди

Про це проінформував голова правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов, повідомляє портал AgroNews.

 Також він додав, що в ході переговорів було розглянуто низку проектів зі збільшення перевезень із Китаю як в Україну, так і транзитом по Україні до країн ЄС.

«Під час зустрічей обговорювалися спільні проекти зі створення комплексних продуктів з організації контейнерних поїздів із України до основних терміналів Європи, створення регулярних фідерних ліній Чорним морем для стикування вже наявних регулярних контейнерних поїздів у порти України з аналогічними сервісами у Грузії та Азербайджані з подальшим виходом на країни Середньої Азії і Китаю», – розповів Є. Кравцов.

Також він додав, що в ході переговорів було розглянуто низку проектів зі збільшення перевезень із Китаю як в Україну, так і транзитом по Україні до країн ЄС. Зокрема, китайська асоціація CCTA і Chengdu International Railway Service Co.,Ltd підтвердили готовність організувати поїзд з Китаю до Польщі з поверненням за маршрутом ТМТМ вже в липні п.р.

Telegram Channel