Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Нововолинську поліцейські розкрили крадіжку автомобіля

Викрадений автомобіль поліцейські вилучили та повернуть власнику.

vl.npu.gov.ua

У Нововолинську поліцейські розкрили крадіжку автомобіля

Співробітники кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції оперативно встановили місце знаходження, викраденого в місцевого жителя автомобіля «Volkswagen Passat»

Учора, 9 червня, ввечері до Нововолинського відділу поліції із заявою звернувся 54-річний житель Нововолинська. Він повідомив, що невідома особа викрала його автомобіль «Volkswagen Passat», інформує ГУ НП у Волинській області.

Поліцейські оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння скоїв 41-річний волинянин. 

Поліцейські оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння скоїв 41-річний волинянин. Викрадений автомобіль поліцейські вилучили та повернуть власнику.

За цим фактом слідчі Нововолинського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Telegram Channel