Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Щоб залучити інвесторів, голова громади на Рівненщині приписав у своєму будинку 100 людей

Дмитро Левицький запрошує інвесторів не лише в громаду, а й до своєї хати.

UA: Рівне

Щоб залучити інвесторів, голова громади на Рівненщині приписав у своєму будинку 100 людей

На початку травня депутати Млинівської ОТГ підтримали рішення про зміну ставки єдиного податку для підприємців першої та другої групи. З 2020 року він становитиме 1% та стане найнижчим в Україні

Тоді голова громади Дмитро Левицький заявив, що готовий буде в своєму будинку приписати всіх, хто хоче розпочинати підприємницьку діяльність та на юридичній підставі з 2020 року сплачувати податки у Млинівській ОТГ, передає «Рівне вечірнє».

Ті люди, які реєструються в будинку, планують починати підприємницьку діяльність, але вже з наступного року, коли вступить в силу оцей 1% податку. Вже є люди зі Львова та Києва.

Голова громади Дмитро Левицький заявив, що готовий буде в своєму будинку приписати всіх, хто хоче розпочинати підприємницьку діяльність та на юридичній підставі з 2020 року сплачувати податки у Млинівській ОТГ.

Як повідомляє UA:Рівне, нині в будинку Дмитра Левицького приписано майже сто людей. Проте на його думку, під кінець року людей буде більше, оскільки рішення про 1% податку вступає в силу тільки з наступного року.

Ми прийняли цей податок по цілій громаді. І люди можуть реєструватись у будь-якому приміщенні громади. Багато хто шукає своїх родичів і не приписується у моєму будинку. Ідеально, щоб у нас зареєструвалось хоча би 1300 сільського населення, тоді би ми мали додаткову субвенцію по освіті, це близько трьох мільйонів, мали би інфраструктурну субвенцію. Ті люди, які реєструються в моєму будинку, планують починати підприємницьку діяльність, але вже з наступного року, коли вступить в силу оцей 1% податку. Вже є люди зі Львова та Києва, – розповів Дмитро Левицький. 

Telegram Channel