Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
2-річна дівчинка випала з третього поверху

Каретою «швидкої» дитину було терміново доставлено до лікарні. На щастя, дівчинка відбулась лише забоями.

Ілюстрація

2-річна дівчинка випала з третього поверху

Подія сталася вчора ввечері у місті Овруч Житомирської області

До Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що з вікна 3-го поверху багатоквартирного будинку у райцентрі випала маленька дитина. Попередньо з’ясовано, що 2-річна дівчинка під час хвилинної відсутності батьків підбігла до відкритого вікна у квартирі та, вибралась на підвіконня і, перехилившись через нього, упала вниз.

Каретою «швидкої» дитину було терміново доставлено до лікарні. На щастя, дівчинка відбулась лише забоями.

Каретою «швидкої» дитину було терміново доставлено до лікарні. На щастя, дівчинка відбулась лише забоями. Нині вона під наглядом медиків.

З дорослими членами сім’ї правоохоронці провели профілактичну роботу.

Поліція застерігає жителів щодо відповідального ставлення до батьківських обов’язків.

– За останній місяць це вже не перший випадок, коли через відсутність або недостатній догляд з боку батьків з маленькими дітьми трапляються неприємні ситуації або й нещастя. Відтак ми закликаємо усіх жителів регіону, які мають на вихованні малолітніх діток, відповідальніше ставитись до своїх батьківських обов’язків і ні на хвилину не залишати дітвору без належного нагляду і уваги, – повідомила начальник підрозділу ювенальної превенції Житомирщини Наталія Гончарук.

Нагадаємо, що 2 травня у Житомирі півторарічний хлопчик випав з балкону 9-го поверху і чудом залишився живим. 17 травня у м. Коростені 4-річний хлопчик, якого мама лишила на самоті, випав з вікна 3-го поверху і травмувався, інформує RuporZT.

Telegram Channel