Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
38-річна львів'янка намагалася продати 17-річну доньку в сексуальне рабство до Чехії

Немає слів...

Фото: depo.ua

38-річна львів'янка намагалася продати 17-річну доньку в сексуальне рабство до Чехії

«Оцінила» дівчину в 2700 доларів

У Львові поліцейські затримали 38-річну місцеву жительку при спробі продати свою 17-річну доньку в сексуальне рабство за кордон.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Департамент комунікації Національної поліції України, у ході досудового розслідування працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Львівської області встановили, що львів’янка підшуковує «клієнтів», аби продати свою доньку для сексуальної експлуатації.

Під час реалізації оперативних заходів поліцейські затримали жінку у міжнародному аеропорту «Львів» під час ожержання нею 2,7 тис. дол. за продаж дитини.

Після отримання грошей жінка планувала передати доньку для подальшої сексуальної експлуатації у Чеську Республіку.

Зазначається, що після отримання грошей жінка планувала передати доньку для подальшої сексуальної експлуатації у Чеську Республіку.

У поліції додали, що затримана раніше неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків (ст.184 КУпАП), вчинення насильства в сім’ї (ст.173-2 КУпАП), заняття проституцією (ст. 181-1 КУпАП).

Жінці загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ч.3 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Telegram Channel