Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У Ковелі, Володимирі-Волинському та Соловичах відпочивальників закликали бути обережними на воді (фото)

Про малечу також не забули.

Фото: Управління ДСНС України у Волинській області

У Ковелі, Володимирі-Волинському та Соловичах відпочивальників закликали бути обережними на воді (фото)

Рятувальники доносили інформацію як до дорослих, так і до дітей

Співробітники Управління ДСНС України у Волинській області провели превентивні заходи у місцях відпочинку біля водойм у містах Ковелі, Володимирі-Волинському та в селі Соловичі Турійського району.

Зокрема рейдова група ознайомилася з роботою рятувальної станції на річці Турія у Ковелі. Зокрема оглянули облаштування пляжу, ознайомилися зі станом укомплектування рятувальної станції, а також провели інструктажі з населенням.

Рейдова група також працювала в Турійському районі, зокрема на озері Величе поблизу села Соловичі. Співробітники ДСНС провели профілактичні бесіди з дітьми й дорослими, які там відпочивали.

Рейдова група також працювала в Турійському районі, зокрема на озері Величе поблизу села Соловичі. Співробітники ДСНС провели профілактичні бесіди з дітьми й дорослими, які там відпочивали. Крім того, фахівці Служби порятунку провели робочу зустріч з представниками органів місцевої влади й ознайомилися зі станом проведення підготовчих робіт з облаштування місця масового відпочинку людей на воді відповідно до вимог чинного законодавства.

Профілактичний рейд цього дня відбувся також у місті Володимирі-Волинському, під час якого було піднято проблему щодо необхідності упорядкування місця відпочинку на березі річки Луга та впорядкування рятувального поста.

Під час рейдової перевірки рятувальники поширили серед громадян друковані матеріали з ро’ясненням вимог безпеки під час відпочинку на воді.

Telegram Channel