Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Двоє випускників Чернівецького ліцею №1 мають 200 балів на ЗНО з математики

Сергій розповів, що до ЗНО не готувався з репетиторами.

АСС

Двоє випускників Чернівецького ліцею №1 мають 200 балів на ЗНО з математики

Випускник Чернівецького ліцею №1 Сергій Горошкевич отримав максимальну кількість балів на ЗНО з математики

Про це хлопець розповів журналістам Інформаційного агентства АСС.  Сергій навчається в Ліцеї №1 і неодноразово був переможцем найрізноманітніших олімпіад і конкурсів з математики.  Зокрема, друге місце здобув на захисті науково-дослідних робіт МАН, ставав призером на XII Всеукраїнському турнірі математичних боїв імені академіка НАНУ І.І. Ляшка. Був учасником IV етапу Всеукраїнської олімпіади з математики цьогоріч, який проходив у Черкасах. Сергій розповів, що до ЗНО не готувався з репетиторами.

В позаурочний час я не готувався до ЗНО взагалі, мені вистачило знань, які я отримав на уроках математики.

"В позаурочний час я не готувався до ЗНО взагалі, мені вистачило знань, які я отримав на уроках математики. Останній семестр ми постійно вирішували тести минулих років. Тренувалися. Більшість вільного часу я присвячував підготовці до олімпіади з математики та до МАНу" - розповів ІА АСС Сергій.  І додає, що саме на такий результат з ЗНО він і сподівався. "Звичайно сподівався на максимум, мене б не влаштовувало навіть 199 балів" - запевнив юнак.  Сергій вже навіть визначився, куди хоче вступити. "КНУ ім. Шевченка Механіко математичний факультет, комп'ютерна математика або на програмну інженерію" - ділиться мріями випускник. 

Ще один випусник цього ліцею Максим Ліщинський теж отримав максимальну кількість балів на ЗНО з математики. Про це журналістам Інформаційного агентства АСС повідомила вчителька ліцею №1 Ольга Марченко та директорка ліцею Наталія Кінащук. Максим навчається в ліцеї №1 і неодноразово був переможцем найрізноманітніших олімпіад і конкурсів з фізики та математики.  Зокрема, у Туреччині на науково-освітній виставці-конкурсі у галузі технічних наук та енергетики OKSEF, Максим Ліщинський представляв свою роботу в секції інженерії та енергетики і посів третє місце.

Молодий науковець знайшов спосіб здешевити сонячні концентратори за рахунок спрощення будови конструкції. Цьогоріч Максим Ліщинський здобув 2 місце у Всеукраїнській олімпіаді з фізики та потрапив у трійку рекордсменів-переможців учнівських олімпіад та конкурсів як всеукраїнського, так і міжнародного рівнів. - Моє цьогорічне вчительське щастя - не в директорському кріслі, а на уроках 11-Б! А Максиму Ліщинському і Сергію Горошкевичу сьогодні вдалося це довести! - розповіла Наталія Кінащук, директор ліцею №1. - Я дякую усім своїм учням за те, що маю право бути щасливим вчителем. Як розповідають друзі Максима, своє майбутнє хлопець планує пов`язати із точними науками. 

Джерело: Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/maemo-sche-odnogo-200-balnika-z-matematiki-45984. Сайт http://acc.cv.ua/
Telegram Channel