Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Канадці розробили мікроферми для квартир

Вирощені продукти є екологічно чистими.

agronews.ua

Канадці розробили мікроферми для квартир

Канадська компанія OGarden пропонує створювати мікроферми в своїй квартирі

Розробники OGarden повідомили, що родина може заощадити до 80% на продуктах, вирощуючи свої власні культури в квартирі. У OGarden можна вирощувати овочі, фрукти і трави в контрольованому середовищі, повідомляє Агроньюз з посиланням на agrarii-razom.

OGarden — це внутрішня мікроферма, яка дозволяє жителям міста одночасно вирощувати 90 видів рослин. Він оснащений регульованою автоматичною системою поливу і освітлення, яку можна поставити на автопілот. Урожай можна очікувати через місяць.

Мікроферма має 60 посадкових місць в верхній частині (в колесі, що обертається). Крім того, він має інкубатор, який може вмістити до 30 рослин для проростання в нижній частині.  

Мікроферма має 60 посадкових місць в верхній частині (в колесі, що обертається). Крім того, він має інкубатор, який може вмістити до 30 рослин для проростання в нижній частині. Щоб почати вирощування культур, господарі повинні помістити насіння в спеціальну чашку разом з грунтом і добривами. Для проростання рослини потрібно близько трьох тижнів, перш ніж рослини будуть готові для переміщення для зростання в колесо, що обертається.

OGarden розробили інструкції щодо вирощування багатьох рослин, зокрема м’яти, зеленої цибулі, полуниці, капусти. Але власник може вирощувати й інші рослини на власний розсуд.

Вирощені продукти є екологічно чистими, в технології не використовуються пестициди та інші засоби захисту. OGarden Smart продається за $769. Компанія пообіцяла поставити першу партію продукції в червні 2019 р.

Telegram Channel