Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині поліцейські викрили місцевого жителя в незаконному виготовленні боєприпасів та переробці зброї

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

vl.npu.gov.ua

На Волині поліцейські викрили місцевого жителя в незаконному виготовленні боєприпасів та переробці зброї

У гаражі на обійсті 50-річного жителя Луцького району співробітники кримінальної поліції виявили майже 350 патронів різноманітних калібрів, пістолети, рушниці, а також обладнання пристосоване для виробництва боєприпасів

У ході розслідування кримінального провадження співробітники управління карного розшуку поліції області спільно із сектором кримінальної поліції Луцького відділення поліції викрили в незаконному зберіганні, виготовленні боєприпасів і переробці зброї 50-річного жителя села Тарасове Луцького району, інформує ГУ НП у Волинській області.

Під час санкціонованого обшуку в його гаражі поліцейські виявили, зокрема, 114 патронів калібру 7,62 мм., три пістолети та дві рушниці з ймовірними ознаками переробки, а також різноманітні предмети спеціально пристосовані для виробництва бойових припасів, зокрема, преси та вимірювальне обладнання. Окрім того, в зловмисника поліцейські вилучили майже 800г. пороху, гільзи, понад півтисячі капсулів та кулі.

Під час санкціонованого обшуку в його гаражі поліцейські виявили, зокрема, 114 патронів калібру 7,62 мм., три пістолети та дві рушниці з ймовірними ознаками переробки.

Боєприпаси та зброю направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичного центру МВС України.  Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Нагадаємо, що в травні в Луцьку поліцейські виявили схованку боєприпасів – п’ять гранат та патрони різноманітних калібрів.

Поліція Волині вкотре наголошує – за незаконне зберігання зброї та боєприпасів передбачена кримінальна відповідальність. Особу, яка добровільно здасть до органів влади боєприпаси, вогнепальну чи холодну зброю звільняють від кримінальної відповідальності.

Telegram Channel