Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волиняни сплатили понад 1,6 мільярда гривень подоходного податку

Бюджети різних рівнів суттєво поповнилися

visnuk.com.ua

Волиняни сплатили понад 1,6 мільярда гривень подоходного податку

З легальних доходів волинян до бюджетів спрямовано на 22 відсотки більше ПДФО

За підсумками п’яти місяців 2019 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 1 мільярд 622 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб. Таким чином, з легальних доходів волинян до бюджетів спрямовано на 22 відсотки більше ПДФО, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Позитивний фінансовий результат від заходів у напрямку детінізації економіки, зокрема ринку праці – очевидний, оскільки місцеві громади та держбюджет отримали майже на чверть більше ПДФО. Завдяки підвищенню  стандартів оплати праці та соціально відповідальному бізнесу динаміка надходжень ПДФО з початку року - лише позитивна. А це означає, що органи місцевого самоврядування можуть щомісяця виконувати важливі соціально-економічні програми», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

А це означає, що органи місцевого самоврядування можуть щомісяця виконувати важливі соціально-економічні програми

Якісний податковий супровід та діалог з сумлінними платниками –не менш важливі, а досить часто  визначальні фактори, що безпосередньо впливають на ситуацію зі сплатою податків, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Тому під час кожної зустрічі з представниками підприємницької спільноти фахівці ДФС обов’язково акцентують увагу на важливості легального працевлаштування та дотримання законодавчих вимог при здійсненні оплати праці. Маючи офіційне робоче місце, кожен працівник може розраховувати на соціальну допомогу держави у випадку втрати працездатності, а також гідне пенсійне забезпечення в майбутньому. Отож, рекомендуємо працедавцям планувати і втілювати бізнес-проекти з врахуванням інтересів держави, громади та кожного найманого працівника», - підсумувала Світлана Савчук.

Джерело: Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області
Telegram Channel