Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зеленський вирішив облаштувати офіс президента в Українському домі на Хрещатику (Відео)

У прес-службі глави держави заявили, що розраховують на переїзд президентської адміністрації до кінця поточного року.

Команда Зеленського

Зеленський вирішив облаштувати офіс президента в Українському домі на Хрещатику (Відео)

Президент України Володимир Зеленський планує змінити назву Адміністрації президента на офіс глави держави та протягом року перемістити її в іншу будівлю

Зокрема, команда Зеленського у Facebook розмістили відеозапис, на якому бізнесмен-девелопер Андрій Вавриш презентує главі державі та особам з його оточення концепцію президентської адміністрації у приміщенні «Українського дому», передає УНІАН.

Логіка нової структури – ми відходимо від назви Адміністрація і переходимо до терміну, який є більш сучасним, більш європейським – офіс глави держави, офіс президента.

Вавриш вважає, це прекрасна локація саме для президентського офісу.

«Сам об’єкт має необхідний простір для реалізації потенціалу функціонування (офісу глави держави – УНІАН). Наприклад, актова зала, яка збирає майже 500 осіб, наявність певних open space…Тут десь 8 тисяч квадратних метрів на 650 чоловік – тобто це дуже комфортний, хороший показник», - додав він.

Своє чергою заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка заявив, що «логіка нової структури – ми відходимо від назви Адміністрація і переходимо до терміну, який є більш сучасним, більш європейським – офіс глави держави, офіс президента».

 

Telegram Channel