Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Кернес підписав рішення про повернення проспекту Жукова у Харкові

Через повернення проспекту Жукова в Харкові відкрили кримінальне провадження.

УНН

Кернес підписав рішення про повернення проспекту Жукова у Харкові

Раніше в Інституті нацпам'яті повідомляли, що їхні юристи готові подати позов проти міського голови у разі підписання ним рішення про перейменування проспекту

Харківський міський голова Геннадій Кернес підписав рішення про повернення проспекту Григоренка імені Жукова. Про це у коментарі кореспонденту УНН повідомив директор департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сідоренко.

Уряд планує підготувати звернення до міської ради Харкова і правоохоронців щодо перевірки законності повернення імені радянського маршала Георгія Жукова проспекту в місті.

Так, на питання журналіста, чи підписав Кернес рішення щодо перейменування проспекту Григоренка на проспект Жукова, Сідоренко відповів: «Так, рішення щодо повернення проспекту імені Жукова було підписано Кернесом».

Нагадаємо, 19 червня міськрада Харкова проголосувала за повернення проспекту Жукова. Уряд планує підготувати звернення до міської ради Харкова і правоохоронців щодо перевірки законності повернення імені радянського маршала Георгія Жукова проспекту в місті.

Telegram Channel