Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Нововолинськ завітали «Активні громадяни»

Усім учасникам Андрій Сторонський вручив на згадку сувенірну продукцію зі світлинами про Нововолинськ.

novovolynsk-rada.gov.ua

У Нововолинськ завітали «Активні громадяни»

У рамках Фестивалю «Активних громадян», який проходить на Волині цими днями, до міста шахтарів завітала делегація, у складі якої ініціативні молоді люди з різних областей України

Проект «Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.Партнерами проекту є громадська організація «Молодіжний ресурсний центр «Нові крила», інформує Нововолинська міська рада.

У міській раді із молоддю зустрілися перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк, керівники галузевих відділів міськвиконкому.

Нагадаємо, спільний проект міської влади та цієї громадської організації «Мистецький двір» став одним із кращим в Україні та увійшов у каталог 100 найкращих практик молодіжної роботи, а на початку червня проведені роботи з реставрації цього проекту до нового сезону.

Робота МРЦ «Нові крила» визнана кращою практикою молодіжної роботи 2017 року у сфері «Змістовне дозвілля молоді» та фіналістом цього конкурсу у 2018 році. 

Робота МРЦ «Нові крила» визнана кращою практикою молодіжної роботи 2017 року у сфері «Змістовне дозвілля молоді» та фіналістом цього конкурсу у 2018 році.

Перший заступник міського голови Андрій Сторонський розповів про співпрацю міської влади з громадськими організаціями, пріоритетні напрямки молодіжної політики, акцентував увагу на участі громадськості у суспільному житті міста. Усім учасникам Андрій Сторонський вручив на згадку сувенірну продукцію зі світлинами про Нововолинськ.

Делегація перебуватиме у Нововолинську упродовж двох днів. Гості насамперед відвідали міський історичний музей, побували у міському парку, а також працювали над оновленням проекту «Віршована алея».

Telegram Channel