Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Наближається фінал Кубку лісівників Волині

Футбольні баталії між командами лісівників розгорілися не на жарт.

lisvolyn.gov.ua

Наближається фінал Кубку лісівників Волині

За перше місце змагатимуться команди ДП «Шацьке УДЛГ» та ДП «Маневицьке ЛГ»

Минулих вихідних відбулися півфінальні матчі чемпіонату з футболу серед лісівників Волині, інформує Волинське ОУЛМГ.

Команда ДП «Шацьке УДЛГ» удома приймала футболістів ДП «Старовижівське ЛГ» – минулорічних бронзових призерів. Обидві команди прибули на гру «озброєні» серйозною групою підтримки на чолі з директорами підприємств Анатолієм Ярмолюком та Андрієм Самолюком.

З перших хвилин ініціативу захопили гості. Тренер, інженер електронного обліку футболістів ДП «Шацьке УДЛГ» Сергій Сендер зі своєю футбольною дружиною, вочевидь, не сподівалися на такий розвиток подій. Досить довгий час вони не могли опанувати ситуацію і тільки на 16 хвилині завдали першого удару по воротах старовижівців. На 19 хв. гри гості подають з лівого флангу кутовий, але завершити атаку голом не вдається. На 20 хв. уже нападник шацьких лісівників з близької відстані пробиває мимо воріт і хапається за голову. Боротьба триває запекла. 27 хвилина. Стара Вижівка відкриває рахунок – 1:0. Таким результат залишається до кінця першого тайму.

У другому таймі рахунок зрівнюють. Два додаткових тайми ні одній з команд перемоги не приносять. Футболісти віддали всі сили боротьбі та переграти один одного не змогли.

Напруга досягає свого апогею. Останній, п’ятий удар: Шацьк забиває, а старовижівчанин промахується, хапаючись за голову.

Долю матчу мають вирішити післяматчеві пенальті. Першими б’ють гості і не залишають ніяких шансів воротареві. Удар у відповідь – рахунок зрівняно. І так триває. Напруга досягає свого апогею. Останній, п’ятий удар: Шацьк забиває, а старовижівчанин промахується, хапаючись за голову. Що ж, це спорт, це футбол… Тут попри майстерності потрібні розважливість і холодний розум, а ще вміння приборкувати емоції.

Голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк вручає премії кращим гравцям обох команд і бронзові медалі команді ДП «Старовижівське ЛГ»: як і минулого року вони знову серед найкращих!

А вже наступного дня на стадіоні смт Маневич зустрічалися у півфіналі команди ДП «Маневицьке ЛГ» та ДП «Городоцьке ЛГ».

Кожна з команд із завзяттям боролася до останньої хвилини, та удачливішими виявилися господарі поля. Вже у першому таймі вони забили три голи, четвертого рефері не зарахував, оскільки боковий суддя зафіксував положення поза грою. Це був чи не найкращий подарунок директору ДП «Маневицьке ЛГ» Володимиру Радіону, який напередодні відсвяткував свій день народження. До речі, від оргкомітету лісівничого мундіалю Володимир Олександрович у подарунок отримав футбольний м’яч з автографами членів оргкомітету.  

Команді ДП «Городоцьке ЛГ» голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк з Анатолієм Родюком та Сергієм Сичуком вручили бронзові медалі, кращим гравцям команд – персональні премії. Директор, головний лісничий та голова профспілкового комітету ДП «Городоцьке ЛГ» Віктор Данилюк, Сергій Бабік та Олена Некришевич, втім, цим результатом залишилися задоволені.

Отож фінальний матч відбудеться 28 червня, на День Конституції України, між командами ДП «Шацьке УДЛГ» та ДП «Маневицьке ЛГ».

Telegram Channel