Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На озері у Старовижівському районі поліцейські зловили браконьєра

Човен правоворушника вилучено.

Волинська поліція.

На озері у Старовижівському районі поліцейські зловили браконьєра

Учора, 24 червня, до поліції надійшло повідомлення від співробітників Волинського рибоохоронного патруля про те, що на озері поблизу села Шкроби Старовижівського району невідомий чоловік незаконно здійснює вилов риби

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився житель міста Ковель. У правопорушника правоохоронці вилучили дерев’яний човен, дві рибальські сітки, а також незаконний улов цінних порід риби. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1,7 тис. грн. до 3,4 тис. грн. або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого

Слідчі Старовижівського відділення поліції за фактом незаконного зайняття рибним водним добувним промислом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових роз слідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1,7 тис. грн. до 3,4 тис. грн. або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого. Досудове розслідування триває.

У суботу, 22 червня, поліцейські заскочили на місці злочину двох волинян, котрі на озері поблизу селища Голоби Ковельського району сітками ловили рибу. В правопорушників вилучили 10 риболовецьких сіток, 25 кг. різноманітної риби, а також автомобіль «Toyota Raw 4» на якому вони пересувалися.

Ось скільки встиг наловити браконьєр.
Ось скільки встиг наловити браконьєр.

 Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel