Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Камінь-каширська випускниця отримала 200 балів

Лише одна камінь-каширська учениця здала ЗНО на 200 балів.

facebook.com/200baliv

Камінь-каширська випускниця отримала 200 балів

Юлія Дроздик здобула найвищий бал з хімії

Українським центром оцінювання якості освіти визначені та оголошені результати зовнішнього оцінювання з усіх тестових предметів, які були включені до програми тестування в 2019 році.

Максимальний результат – 200 балів – отримали 15 учасників  тестування  з Волинської області, в тому числі і випускниця ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей №1ім. Євгена Шабліовського міста Каменя- Каширського Юлія Дроздик, інформує Відділ освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської РДА.

Навчальні заклади, учні яких проходили державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, отримали її результати за шкалою від 1 до 12 балів.).

Максимальний бал (12 б.) з усіх  трьох предметів державної підсумкової атестації (математики, української мови та історії) отримала випускниця навчально- виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- ліцей» №1 ім. Євгена Шабліовського  міста Каменя- Каширського Маршарита Барилюк.

Максимальний бал (12 б.) з усіх  трьох предметів державної підсумкової атестації отримала Маршарита Барилюк. 

З двох предметів – випускниці  НВК №2  міста  Катерина Василенко (з історії і географії) та Ірина Кривдік (з української мови та біології.) Ще 6 претендентів на нагородження медалями із шкіл сіл Нуйно, Черче , НВК №1 міста отримали 12 балів з одного із предметів, що були вибрані на державну підсумкову атестацію та підтвердили високий рівень знань з інших предметів і статус нагороджених,  в тому числі і Дроздик Юлія, яка склала  державну підсумкову атестацію з  хімії на 12 балів та отримала найвищий бал  за 200-бальною шкалою  зовнішнього незалежного оцінювання.

Загалом, за  результатами державної  підсумкової атестації, що проходила у формі ЗНО, підтвердили високий рівень знань  та нагороджені  медалями 17  випускників закладів загальної середньої освіти  (8 – золотими та  9 – срібними) .

Заслужені  нагороди  отримають  випускники  НВК №1  міста ( 4- золоті  та 3-срібні медалі),  НВК №2 міста(2- золоті медалі);ЗОШ сіл Черче та Сошичне ( по 1 золотій та 1 срібній медалі),  Воєгоща, Грудки, Видерта, Нуйно ( по 1 срібній медалі).

Telegram Channel