Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Петро Порошенко завтра весь день – на Волині

У Луцьку зустріч із політиками відбудеться в замку Любарта.

ЄС

Петро Порошенко завтра весь день – на Волині

П'ятий президент України та лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко побуває в Горохові, Ківерцях, Жидичині та в Луцьку

Разом із колишнім главою держави нашу область відвідають голова Верховної Ради Андрій Парубій, комбриг 95-ї десантної бригади Михайло Забродський, блогери Андрій (Полтава) Карпов, Денис П’ятигорець, кандидати в народні депутати від Волині, а також репер ХАСа та гурт Kozak System.

Прес-служба політичної сили анонсувала зустрічі із виборцями о 12:30 в Горохові, о 15:30 в Ківерцях та о 18:00 у Луцьку. Також політик відвідає Жидичинський Свято-Миколаївський монастир.

Найняті провокатори кинули димові шашки, намагаючись зірвати зустріч Петра Порошенка з громадою.

До речі, саме церковні питання, ймовірно, стали причиною провокацій під час візиту Петра Порошенка у Стрий Львівської області. Речник експрезидента Святослав Цеголко так прокоментував інцидент у Facebook:

«Найняті провокатори кинули димові шашки, намагаючись зірвати зустріч Петра Порошенка з громадою. Дві характерні речі: один з провокаторів російськомовний; шашки кинули під час заяви Порошенка щодо спроб заборонити Українську Церкву»

Telegram Channel