Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Лайнобомби» від рівненчан

«Операція» завершилася невдало: поліція взяла під контроль базу «лайнометальників».

Цензор

«Лайнобомби» від рівненчан

Четверо молодих хлопців з Рівненщини намагалися закидати фекаліями учасників маршу рівності, що пройшов недавно в Києві

За словами правоохоронців і громадських активістів, це одне з найбільш курйозних правопорушень, яке увійде в історію гей-парадів та якому запобігла столична поліція.

Як з’ясувалося в ході слідства, четверо молодиків з селища Зарічне, що на Рівненщині, приїхали до Києва і влаштувалися на Жуковому острові. Всі вони не мають постійного офіційного місця роботи. З групою тісно пов’язаний колишній депутат Зарічненської районної ради, пастор однієї з місцевих релігійних громад, який негативно висловлюється щодо публічної демонстрації нетрадиційної сексуальної орієнтації. Його роль в цій справі наразі встановлюють відповідні органи.

Тим часом для виготовлення «боєприпасів» зарічненські молодики розкрили пересувні біотуалети, дістали звідти фекалії, залили в спеціально закуплені бочки і все це вивезли на зазделегідь облаштовану «базу». Там вони й працювали без респіраторів та інших захисних засобів, привертаючи велику кількість гнійних мух та інших шкідливих комах.

Молодики розкрили пересувні біотуалети, дістали звідти фекалії, залили в спеціально закуплені бочки і все це вивезли на зазделегідь облаштовану «базу». Там вони й працювали без респіраторів та інших захисних засобів, привертаючи велику кількість гнійних мух та інших шкідливих комах. 

За словами фахівців, це була технологічно непроста операція. Адже одна справа – набрати десь купку лайна, а зовсім інша – налагодити серійне виробництво «лайнобомб»… Завдання було максимально складним.

Але слід віддати належне нашим «винахідникам», які зливали «матеріал» в спеціально придбані обприскувачі, а потім закачували в дитячі водяні бомбочки і …презервативи.

«Пакувати при 35-градусній спеці лайно, виношуючи мрію кинути презервативом в геїв – ось це справжній хардкор! Щоб принизити геїв їх статевою орієнтацією, ця четвірка буквально занурилася в лайно, тобто вчинила так, як погребують і геї, і гетеросексуали і взагалі, хто завгодно» – написав на  своїй сторінці у Facebook відомий київський журналіст Юрій Бутусов.

Підготовка зайняла 2 доби. Потім «лайнобомби» (ті, що не лопнули в процесі виготовлення) завантажили в багажник легкового автомобіля. Проте «операція» завершилася невдало: поліція взяла під контроль базу «лайнометальників». І коли машина з фекаліями вирушила в напрямку Києва, підозрілі були затримані.

Валентин Ставський


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel