Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Боратинська громада ділиться досвідом децентралізації

Є чим поділитися, і на що подивитися

Боратинська сільська рада

Боратинська громада ділиться досвідом децентралізації

До Боратина, у рамках прес-туру, присвяченого підсумкам децентралізаційних процесів, завітали представники громад з усієї Волині

Захід організували за підтримки Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування. Під час візиту учасники делегації ознайомилися з інфраструктурою громади – відвідали амбулаторію, спорткомплекс та дитячий садок. Спільно з представниками органу місцевого самоврядування обговорювали особливості децентралізаційних процесів у Боратинській громаді, першочергові виклики та перспективи розвитку громади.

Такі ознайомчі візити – прекрасна нагода обмінятися досвідом, обговорити з колегами можливості та перспективи реалізації спільних проектів.

 «Переконані, що подібні зустрічі потрібно організовувати частіше. Такі ознайомчі візити – прекрасна нагода обмінятися досвідом, обговорити з колегами можливості та перспективи реалізації спільних проектів. Сьогодні важливо розуміти, що розвиток співробітництва є одним з кроків на шляху реформування місцевого самоврядування і об’єднання громад» – запевняють працівники Боратинської сільської ради.

Джерело: Боратинська сільська рада
Telegram Channel