Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Камені-Каширському вшанували тих, хто розбудовував та захищав державу

uain.press

У Камені-Каширському вшанували тих, хто розбудовував та захищав державу

Культурно-мистецький захід, присвячений Дню Конституції України, відбувся напередодні державного свята, 27 червня 2019 року. Урочистості з нагоди 23-ї річниці ухвалення Основного Закону проходили на площі перед адмінприміщенням, інформує Камінь-Каширська РДА.

Розпочали захід традиційно – зі звучання Державного Гімну України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять людей, які розбудовували, прославляли та захищали державу. Затим відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку борцям за волю України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять людей, які розбудовували, прославляли та захищали державу. Затим відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку борцям за волю України.

Із вітальним словом виступив голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук:

– 23 роки тому була прийнята Конституція України, яка є головним правовим актом держави, Основним Законом, законом над законами, фундаментом розвитку соціальних та політичних відносин, гарантом забезпечення прав і свобод людини та громадянина. Подія 28 червня 1996 року не втрачає свого історичного виміру та фундаментального значення.

Разом із тим, керівник виконавчої гілки влади в районі зазначив, що в час, коли наша держава проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування на єдність та територіальну цілісність, зміни до Основного Закону покликані консолідувати суспільство, сприяти зміцненню авторитету України на міжнародній арені та її повноцінну інтеграцію в європейське співтовариство.

У рамках заходу виступили солісти районного будинку культури із тематичною концертною програмою.     

Telegram Channel