Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Захарова висміяла Зеленського через Клімкіна: «Аааааа…»

«Як кажуть, мене легко знайти, важко втратити і неможливо забути. Чи щось переплутав?».

Фото 24tv.ua.

Захарова висміяла Зеленського через Клімкіна: «Аааааа…»

У Кремлі прокоментували вчорашній політичний конфлікт в Україні

Речниця російського міністерства закордонних справ Марія Захарова висміяла заяву шостого президента України Володимира Зеленського про те, що він дізнається «інформацію про наші міжнародні кроки з інтернету».

Свої емоції представниця МЗС РФ висловила у соцмережах досить коротко, пише «Главком»

«Зеленський заявив, що дізнається про дії МЗС України на міжнародній арені з інтернету. Аааааа… UPD. Я зрозуміла – це електронний уряд на Україні запрацював», – написала Захарова.

«Я зрозуміла – це електронний уряд на Україні запрацював», – написала Захарова.

Тим часом міністр закордонних справ Павло Клімкін оприлюднив дві дипломатичні ноти, стосовно полонених моряків, через які в нього виник конфлікт із президентом Володимиром Зеленським.

Як нагадує «Європеська правда», президент на брифінгу у четвер звинуватив МЗС та особисто міністра Клімкіна у тому, що міністерство не комунікує із ним у питаннях міжнародної політики, зокрема, що стосується звільнення українських моряків.

«Я як президент України дізнаюсь інформацію про наші міжнародні кроки з інтернету. А точніше сказати – з «Української правди». Я зараз кажу про ноту, яку ми отримали від РФ стосовно повернення наших моряків та про ноту-відповідь», – заявив Зеленський.

У відповідь на критику президента Клімкін заявив, що, на його думку, його відомство мало повноваження без погоджень із президентом направляти відповідь на російську ноту.

Окремо він виклав на своїй Facebook-сторінці обидві дипломатичні ноти.

«Щоб зняти всі питання, прошу до вашої уваги дві дипломатичні ноти. Перша – російська пастка, до речі досить примітивна, друга – наша відповідь, яка викриває приховані мотиви РФ», – написав Клімкін.

Він також натякнув, що із Банкової йому не телефонували з приводу суду у справі полонених моряків.

«По суті – все зрозуміло, а от по комунікації – є питання. Весь дипломатичний світ знає, де мене шукати. Як кажуть, мене легко знайти, важко втратити і неможливо забути. Чи щось переплутав?» – резюмував Клімкін.

Telegram Channel