Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мама і донька поскаржились поліції на кілера, якого… самі ж найняли!

Такої дивної скарги, певно, поліція жодної країни ще не мала ...

ВВС Україна.

Мама і донька поскаржились поліції на кілера, якого… самі ж найняли!

Жительку Іспанії звинуватили у змові із власною донькою та її бойфрендом: метою було вбивство і продаж органів жертви

У місцевій поліції кажуть, що 52-річна жінка та її 20-річна донька звернулися до правоохоронців і розповіли, що планували вбивство чоловіка, з яким жінка перебувала у стосунках. Вони віддали гроші бойфрендові доньки - той мав зайнятися організацією злочину і найняти кілера. Органи жертви згодом планували продати.

Проте вбивства так і не сталося: жінка каже, що хлопець їх обдурив і присвоїв собі близько 7 тисяч євро. Усіх трьох фігурантів цієї справи наразі затримано - їх звинувачують у злочинній змові.

Як повідомляють іспанські ЗМІ, із чоловіком, якого планували вбити, все добре.

Іспанські ЗМІ з посиланням на джерела в поліції повідомляють, що за домовленістю затриманих, вбивство мало відбутися ще у березні. Проте йшли місяці, а чоловік, який мав стати жертвою, все ще залишався живим. 14 червня, після тривалого очікування, жінки вирішили звернутися до поліції і розповіли, що бойфренд доньки залишив їхні гроші собі. Вони намагалися звинуватити його… у шахрайстві!

У 29-річного чоловіка правоохоронці виявили підробні документи, в яких стверджувалося, що він є агентом іспанських спецслужб, майстром бойових мистецтв, а також, що він проходив курси із вчинення вбивств та проведення допитів.  Також, згідно з цими документами, він був знавцем багатьох іноземних мов - зокрема, гавайської та бенгальської. Поліція наразі вивчає, чи міг затриманий бути причетним до інших злочинів, в рамках яких видавав себе за агента спецслужб.

Як повідомляють іспанські ЗМІ, із чоловіком, якого планували вбити, все добре.

Джерело: ВВС Україна.
Telegram Channel