Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лучани просять міськраду ліквідувати один із міських «басейнів»

Нічого собі!

Фото: Ірина Гайдучик

Лучани просять міськраду ліквідувати один із міських «басейнів»

Йдеться про велетенську калюжу, яка утворюється в сезон дощів

Лучанка Ірина Гайдучик днями зареєструвала електронну петицію, в якій вимагає від Луцької міськради звернути увагу на актуальну проблему:

"Уже більше 10 років під час зливових дощів вулиці Воїнів-афганців та Кравчука перетворюються на басейн, який ні переїхати, ні пройти не є можливим. Надзвичайно гостро проблема постає в сезон дощів, які в Луцьку тривають протягом усього весняного, літнього та осіннього сезону. Через несправність зливових каналізацій, вода доходить до першого поверху будинку, що за адресою Воїнів-афганців, 7, затоплює підвали, підмиває фундамент будинку, про що неодноразово знімались відео-сюжети місцевим телебаченням (для прикладу - http://l2u.su/qcLb). Крім того, постійні дощі повністю зруйнували асфальтовану прибудинкову територію, яка перетворилась на суцільні ями. 

Визначити проблему, як пріоритетну і до кінця 2019 року відремонтувати зливову каналізацію перетину вулиць Кравчука та Воїнів-афганців, 7.

Вимоги петиції: 

1. Визначити проблему, як пріоритетну і до кінця 2019 року відремонтувати зливову каналізацію перетину вулиць Кравчука та Воїнів-афганців, 7. 

2. Зважаючи на аварійність ситуації, відремонтувати у 2019 році прибудинкову територію за адресою Воїнів-афганців, 7", - йдеться в тексті петиції. 

Ініціативу вже встигли підтримати понад 30 громадян.

Telegram Channel