Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Володимир Парасюк не буде в новому парламенті

«Суддям просто плювати на закон і справедливість».

Фото «Українська правда».

Володимир Парасюк не буде в новому парламенті

Дякуємо за мужність на Майдані!

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду відхилив апеляцію позафракційного депутата Володимира Парасюка, підтвердивши законність відмови Центральної виборчої комісії реєструвати його кандидатуру на дострокових парламентських виборах. Про він повідомив на своїй сторінці у Facebook, інформує «Українська правда».

«Ну що, друзі, ми програли і апеляцію», – написав Парасюк.

«Ну що, друзі, ми програли і апеляцію», – написав Парасюк.

Депутат дав зрозуміти, що з рішенням суду не погоджується, і пообіцяв продовжувати займатися суспільно-політичною діяльністю.

«Ми все зробили правильно, але суддям просто плювати на закон і справедливість. Вони чують тільки вказівки по телефону і давно не чують людей. Ніхто навіть не дивився матеріали справи», – заявив Парасюк.

Він також звернувся до чинного глави держави: «Пане Зеленський, ви – новий президент, якому люди довірилися. Якщо ви нічого не зміните, то ейфорія дуже швидко пройде. І все закінчиться, не розпочавшись».

Як нагадує «Українська правда», 23 червня ЦВК відмовилася реєструвати Парасюка кандидатом у народні депутати через порушення в оформленні пакету документів.

26 червня Шостий апеляційний адміністративний суд відхилив позов Парасюка, підтвердивши законність рішення ЦВК. І депутат подав апеляційну скаргу до Верховного суду.

Telegram Channel